boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter

Indiske traditionelle hjem som at vænne sig til modulopbyggede køkkener i en nylig årti. For så vidt angår de gamle køkkener er bekymret, de var nusset og uorganiseret. Modulopbyggede køkkener i dag er slankt designet til at passe individuelle behov og præferencer samt den tilgængelige plads i ethvert hjem.
Vi er boligindretning, arkitektforbundet, havearkitekt, arkitekter, indretningsarkitekt gruppe med base i københavn
Elementkøkken systemer består af standardiserede enheder præfabrikerede i et kæmpe udvalg af materiale, der kan være nytte i Sheen farver med en ren finish.
En regelmæssig modulsystem består af standardiserede enheder til gulv og væg.
De kommer i forskellige prisklasser, og dermed kan være nemt at passe ind i budgettet for mennesker, der ønsker modulære køkken-systemer.
Hvis du har en ikke-byggemodnede køkken, så er du nødt til at have box type køkken. Denne type køkken er fuldt modulopbygget fra køkkenborde til kabinetter og skodder til at trække ud.
Køkken er et sted for madlavning, hvor du ender med forsøg. Et “modulsystem” køkken means- designet køkken, der består af flere moduler og enheder.
Moduler eller enheder, der stilles i de modulære køkken systemer over hele verden er i samme standardiserede størrelse.

Køkkenskabe og skuffer

Modular køkken system er stilfuldt, elegant og senest i hvilken enkelte kan blande eller matche de grundlæggende modeller af modulære køkken til deres smag.
Mens valget af skabe og skuffer, gå til fysiske eller lakeret træ, kombinationer af træ og laminat, granit eller endda aluminium marmor. Man kan også gå til sindrig materiale, som kan bruges til at lave skabe og skuffer
Vær sikker det materiale, du vælger kabinet er vandtæthed. COP op med vand marine lag er altid godt, som det er stor vandafvisende.
Det er bedre at installere stål køkkenskab, men sørg for at de er pulverlakeret for at den ville få rusten.
De stålskabe bør undgås i nærheden af ​​brændeovnen område, som de får opvarmet, hvilket gør dem umulige at åbne.

Køkkenborde og design

Mens vælge tællere til modulære køkken granit er den bedste løsning at se den indiske stil madlavning.
Modulopbyggede køkkener er tilgængelige i forskellige stilarter og designs, som du kan tage parallelle tællere, L-formet køkken og C-formet køkken.
Du kan også gå til øen design, hvis du har store køkken.

Selvom installation af modulopbygget køkken er dyrt, men det er værd, når det kommer til luksus og elegant design af modulære køkken-systemer. Rækken af ​​modulære køkken starter fra 5000 og gå op til Rs 5 lakhs. En hel vifte af farver i modulære køkken gør en måde, som er rød, guld, blå og grøn bortset fra træ nuancer som cedertræ og birk. Selskaberne tager sig af alle de faciliteter og gennemførelse af den modulære køkken, du behøver ikke at være skeptisk over for howabouts i din modulære køkken.boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter

Comments are closed.