Havearkitekt

Havearkitekt

Havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

Havearkitekt
En kunstnerisk Boligejer Vægmaleri

Havearkitekt

Ud over at arbejde som en RN og tjener som præsident for Kunstnerisk Boligejer, Herbik skriver kolonner på alt fra vægmalerier og væg papir til feng shui, værelse makeovers og ferie dekoration.

Havearkitekt

Jennifer Pacca voksede op nedsænket i byggeri og design. Formanden for Jennifer Pacca Interiors, som hun blev grundlagt i 2012 i Hillsdale, NJ, udviklet en kærlighed til mode og kunst i en tidlig alder, naturligvis dykke ned i en verden af interiør design, da hun havde chancen.

Havearkitekt

Efter sin eksamen med stor forskel fra den prestigefyldte NY Skolen for Boligindretning, Pacca begyndte at arbejde som freelance designer for forskellige indretningsarkitekter og arkitekter i hele Tri-State området.

Havearkitekt

Havearkitekt

Havearkitekt
jennifer Pacca

Siden 1992 har Pacca været at skabe smukke rum i hele New Jersey, New York, og Connecticut. Hendes arbejde har været omtalt i en lang række lokale og nationale publikationer, tjener hende et ry som en af de premiere indretningsarkitekter i branchen.

Hun er medlem af American Society of Interior Designers samt en licenseret indretningsarkitekt i New Jersey.
Havearkitekt
Selv om hun har et personale, Havearkitekt, Pacca personligt overvåger hvert job selv. Hendes firma stadig lille nok til at føle nacn men har nok erfaring og ressourcer til at håndtere enhver størrelse projekt.

Jennifer Pacca Interiors er specialiseret i bolig-og kommercielle interiør, med projekter, der spænder fra et enkelt værelse istandsættelse til en hel ny byggeprojekt.

Firmaet arbejder med top håndværkere, Havearkitekt, Træsektoren, malere, entreprenører og andre fagfolk for at sikre, at det endelige resultat af et projekt er af højeste kvalitet håndværk.

Jennifer Pacca Interiors begynder hvert projekt ved at besøge kunden i hans eller hendes hjem eller forretningssted at evulate rummet. Med indsamlede oplysninger, mønstre, tekstiler og møbler vil blive lagt ud to til tre forskellige designs, som du vil være i stand til at vælge fra.

Firmaet tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder plads planlægning, nybyggeri planlægning og renovering istandsættelse, on-site tilsyn, brugerdefinerede møbeldesign og karme tegninger, arkitektoniske detaljer og indbygget ins, finish og møbler udvælgelse, vindue og væg behandlinger, køkken og bad design, lysdesign og specifikation, shopping, timeløn konsultationer, gulve og tæpper udvælgelse, tilbehør og kunst, installation og projektledelse.

David Schaf ser interiør design som en summen af dens dele. Det er ikke nok, siger han, at vælge en smuk pude eller et kunstværk – en designer har til at fange kundens unikke personlighed og formidle den følelse, han eller hun agter en plads til at udstråle.

Schaf, en indretningsarkitekt, er principal David Schaf Interiors, som han grundlagde i 1992 i Allenhurst, NJ Firmaet tilbyder komplette indretning og konsulentydelser fra indledende koncepter gennem implementering.
Havearkitekt
Hvert projekt, uanset hvor stor eller lille, er kontaktet i en meget personlig måde, ved at skabe elegante og indbydende interiør, hvis atmosfære er skræddersyet til at afspejle den unikke personlighed af den enkelte klient.

At identificere hver enkelt kundes behov, skabe hensigtsmæssige løsninger, vedligeholdelse projektplaner, holder tro mod budgetter og lydhørhed er blandt nogle af de egenskaber, der bidrager til de enkelte projekts succes og opretholde varige kunderelationer, ifølge Schaf.

Han bryster sig af sine kunstneriske indsigt og raffineret lyttefærdigheder, Havearkitekt, som giver ham en evne til at fusionere hver klienter personlige stil og ideer med sit omfattende og innovative tilgang til design gøre for en one-of-a-kind oplevelse og bringe sine klienters visioner i livet.
Schaf projekter omfatter private boliger, hoteller, kasinoer i USA og Mexico, advokatfirmaer, finansielle institutioner og forsikringsselskaber.

Comments are closed.